444 0 411 ESENYURT BELEDİYESİ İRTİBAT TELEFONU
14 Şubat'a Özel 70 Çift Nikahlandı

14 ŞUBAT’A ÖZEL 70 ÇİFT NİKÂHLANDI

Esenyurt Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başvuru yapan toplam 70 çiftin nikâh işlemini gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen toplu nikâh törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe, Şenay Değer, genç çiftler ve aileleri katılım sağladı.

Kaymakam Ekrem İnci ve Şenay Değer’in şahitlik ettiği toplu nikâh merasiminde Başkanımız Alatepe 14 Şubat gününe özel genç çiftlerin nikâhlarını kıydı.

Bugünün hatırası olarak 14 Şubat Sevgililer gününe Esenyurt Belediyesi Nikâh İşleri biriminden randevu alan çiftler, nikâhlarını kıyan Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye teşekkür ettiler.

Esenyurt Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe sırasıyla çiftlerin nikâhını kıyarak genç çiftlere hediyelerini takdim etti. Alatepe, “ Bugün özel bir tarih olması hasebiyle, 70 çiftimiz nikâh işlemi için başvuru yapmış. Bizde bugün onların heyecanına ortak olduk. Çiftlerimizin nikâhlarını şahitlerin ve ailelerinin huzurunda kıydık. Rabbim tüm çiftlerimize ömür boyu aile saadeti ve ağız tadı nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi : 16.02.2018