EMRİNİZDEYİZ ESENYURT

Anasayfa Duyuru Detayları Esenyurt Belediyesi Aralık Ayı Meclis İlanı
Esenyurt Belediyesi Aralık Ayı Meclis İlanı

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. ve 21. maddesi gereğince “her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle” toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 6.Seçim Dönemi, 5.Toplantı Yılında yapacağı Aralık Ay’ı Toplantıları 03 Aralık 2018 Pazartesi – 07 Aralık  2018 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Aralık Ay’ı Toplantılarının ilk birleşimi 03 Aralık 2018 Pazartesi günü – ikinci birleşimi 06 Aralık Perşembe günü Saat 15.00’da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 79.Sokak Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

Ali Murat ALATEPE

Belediye Başkanı

G Ü N D E M                                                                       :

1-Açılış, Yoklama.

2-Kadro Değişikliğine İlişkin İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

3-İşçi Vizesine İlişkin İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.