EMRİNİZDEYİZ ESENYURT

Anasayfa Duyuru Detayları Esenyurt Belediyesi Ekim Ayı Meclis İlanı
Esenyurt Belediyesi Ekim Ayı Meclis İlanı

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. ve 21. maddesi gereğince “her ayın ilk haftası” toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 6.Seçim Dönemi, 5.Toplantı Yılında yapacağı Ekim Ay’ı Toplantıları Bütçe görüşmesine rastlayan aylarda süresi en çok yirmi gün olduğundan 01 Ekim 2018 Pazartesi – 19 Ekim  2018 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekim Ay’ı Toplantılarının ilk birleşimi 01 Ekim 2018 Pazartesi günü Saat 15.00’da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 79.Sokak Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

Ali Murat ALATEPE

Belediye Başkanı

G Ü N D E M                                                                       :

1-  Açılış.

2-  Hukuk Ve Bütçe Komisyonunda Bekleyen Gündem Maddesinin Görüşülmesi.

3- Atatürk Mahallesi 1086 Adada 54,02 M2’lik Kısmın TEDAŞ Genel Müdürlüğüne Tahsisine İlişkin Emlak İstimlak Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

4- Belediyemizce İhalesi Yapılan İncirtepe Mahallesi 2128 Ada 3-6 Parsele Ait Kapalı Otopark Pazar Yeri Ve Eğitim Binası Yapım İşi Bünyesinde Çalışma Esnasında Zarar Gören Binalara Maddi Yardım Yapılabilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Fen İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

5- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Tahsis Edilen Yerleşkenin Kullanım Gereği Ortadan Kalktığı Bildirildiğinden Tahsis İşleminin İptaline İlişkin Emlak İstimlak Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

6- 2019 Mali Yılı Ücret Tarifesine İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

7- Yatırım Programına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

8- Performans Programına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

9- 2019 Mali Yılı Bütçe Tasarısına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.