EMRİNİZDEYİZ ESENYURT

Anasayfa Duyuru Detayları Esenyurt Belediyesi Kasım Ayı Meclis İlanı
Esenyurt Belediyesi Kasım Ayı Meclis İlanı

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. ve 21. maddesi gereğince “her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle” toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 6.Seçim Dönemi, 5.Toplantı Yılında yapacağı Kasım Ay’ı Toplantıları 05 Kasım 2018 Pazartesi – 09 Kasım   2018  Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Kasım Ay’ı Toplantılarının ilk birleşimi 05 Kasım 2018 Pazartesi günü Saat 15.00’da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 79.Sokak Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

Ali Murat ALATEPE

Belediye Başkanı

G Ü N D E M                                                                       :

1-Açılış, Yoklama.

2-Bütçe-Spor Komisyonunda Bekleyen (Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Yapılması) Gündem Maddesinin Görüşülmesi.

3-Hukuk-Bütçe Komisyonunda Bekleyen (Kredi Kullanılmasına İlişkin Belediye Başkanına Yetki Verilmesi) Gündem Maddesinin Görüşülmesi.

4-Teftiş Kurulu Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğindeki Güncellemelere İlişkin Teftiş Kurulu Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

5-Esenyurt İlçesi Turgut Özal Mahallesi 1717 Ada 8 Parsel ve 1716 Ada 1 Parsel Plan Değişikliğine İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçesi Gökevler Mahallesi 1050-1051-1052-1053-1054-1055-1056-1057-1058 Adalar ve Yeşilkent Mahallesi 543 Ada 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

7-Esenyurt İlçesi Akçaburgaz Mahallesi 158 Ada 1 Parsel ve 157 Ada 5 Parsel Uygulama İmar Plan Değişikline İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

8-Müdürlüklerin İptal ve İhdasına İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.

9-İptal Edilen Müdürlüklerin Görev ve Çalışma Yönetmeliklerinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Strateji Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.